SzívTudat Központ - Hibajavítás a saját történetünkben (Életfilmben) a tudati nézőpontok váltogatásával, egybe integrálódás, mit is jelent az "Új Föld" (Ikeruniverzum)
 

Az Életfilmhez javaslom nézd meg előtte msot már az összefoglaló videót, hogy értsd a három szintű vetítést amiben vagyunk:

Életfilm 3 szinten. Melyik szinten honnan hova teremtjük át magunkat :

https://www.youtube.com/watch?v=VdGyscEBHCQ

 

A hanganyag magyarázata, amikor éppen benne voltam, és megéltem, és ráláttam, megértettem hogyan vagyunk itt jelen:

Közös kollektív tudati vetítés, mire hoztuk létre (magasabb nézőpontból megértés)

A hiba javítása a nézőpontjaink váltogatásával. 

Ezt az információt használhatjátok az Életfilmből való kihúzódásra is, hogyan távolodsz el a filmedtől, vagy a futó programjaidtól a megfigyelő állapotába.

Magyarázat arra, hogy miért merevedett be, rögzült be ennyire a tudati nézőpontunk kollektíven a hibára figyelésbe (negatív nézőpontba)

Hogyan felejtkezünk bele a történetbe, milyen tudati váltásokkal lehet a a saját történetünk hibásnak érzékelt részeit kijavítani valósan.

Hogyan integráljuk a részeinket, hogyan egyenlítünk ki, és hogyan válunk teljessé, és miért? 

Mivel az is feladatom, hogy megpróbáljam a különböző információs szinteket egységbe rendezni, és a különböző fogalmi és képi nézőpontokat összefésülni, hogy láthatóvá váljon ki miről milyen tudati sávból, szintről, nézőpontból beszél, és mutatja meg ugyan azt, ezért készült többek között a fenti ábra is, ami a szinteket jeleníti meg.

Ezek a  tudati és meghatározottsági szintek egymásra épülnek, és nem egymás ellentétei (igaz-nem igaz), hanem egybe tartoznak, csak más tudatszintről mást jelentenek ugyan azok az információk. Próbálom közöttük megmutatni a fordító kulcsot, és a közös nyelvet.

Ezen ábra alapján is belőhetjük a saját tudati és lélekevolúciónkat, és azt, hogy hol és minek határozzuk meg magunkat, minek hisszük magunkat. Meddig látunk rá magunkra, és egyáltalán meddig érzékeljük és fogjuk fel önmagunkat mint TUDAT.

Most persze csak addig mutatom, amire most van szükségünk, hogy egybe kerülhessünk.

Mint például az ábrában látszik az Ikeruniverzum tudati szintünk, ami egyben a Föld I, és Föld II is.

Mit jelent ez, ha ebből a tudati nézőpontból nézünk rá?

Amit "Új Földnek" hiszünk, képzelünk, az valójában a valódi Föld, az 5.dimenziós Föld. Ez maga a Föld I., és amiben most vagyunk pedig ennek a 3.dimenziós verziója, ez maga a hibajavító demo verzió. Mondhatjuk annak is, ha az Atlantiszban történeteket hibának nevezzük, és hogy  akkor változott az eredeti történet terv, és kaptunk egy esélyt a hiba kijavítására. Ez is egy nézőpont, így is igaz ez a történet, mint ahogy sok más megközelítésből is. Ezek nem vagy-vagy igazságok, hanem ugyan annak a történetnek több nézőpontja.

Tehát maga a hiba javítási bekattanásunk gyárilag onnan fut, nagyjából 11-12 ezer éve van a beszülető lelkek tudati fókusza erre beállva. 

Ezért olyan nehéz lejönni róla, és végre meglátni egyben az egész képet, az egész történetet, és abba hagyni az eddigi működési módjaitokat.

Ezért nincs valósan megoldás jelen élet szinten, hiszen sokkal nagyobb történetnek a teljes rendezésére születtünk be a legtöbben.

Persze ez azok számára szól akik ezt értik, és már erre az információra van szükségük.

Az Ikeruniverzum helyett mondhatnám azt is, hogy Ikerláng, a saját másik feled, akit mindenki keres.

Valójában akkor találkozol a saját másik feleddel, ha ezt a tudati szintet eléred magadban valamilyen, bármilyen formában. Ami nem jelenti azt, hogy a fenti módú fogalmakat, meghatározásokat tudnod kell hozzá, ez egy tudati és lélekérési fázis bennetek, ahova most a legtöbben eljuttok, hiszen visszafelé haladva egész egyszerűen a másik feleddel egybe integrálódás kihagyhatatlan és természetes fázis.

Azonban előtte bizony elsőként poláris, ellentét párjaitok vannak, azonos hiány tudat mentén összerántódva.

Majd a Duális párjaitok a kettészakadt lélekrészeitek mentén, és majd ez után jön a te tükör univerzum szintű párod, az ikerlángod. 

Ugye milyen érdekes így nézni? wink

 

Akinek van kedve mélyebben ránézni egy másik magasabb nézőpontból a valóságunkra, ajánlom az alábbi videót, egy kis tudat és nézőpont tágítónak:

Leonard: Itt van a szíriuszi kutya elásva

 

Okés.. ez még 2014-es információs rálátási szint volt.

Azóta hol tartunk?

2017. május:

mára már látjuk és tapasztaljuk az eredet szintű működést élesben, valósan. Itt és Most. Egyben a jelen élet szintjével, egyben a nagylélekszintű lélekrészek, töredékek történeti szintjével, és egyben az eredet forrás szintű első,eredeti terv szerinti teremtettségünk szintjéről. Ez a három nagy egység kerül bennetek egybe, nyílik ki, fordul át, és összegződik, és zárjuk is, és vesszük ki belőle az eszenciákat, és az egészet egybehúzva fordulunk háromszorosan, és teremtjük ma már azt is tudjuk minek nevezzük új, közös valóságunkat, ami egy hatalmas új történet kezdte az eddigi több szintű, rétegű valóságainkhoz képest, abból felépülve, abból átfordítva, áttranszformálva az alapokat hozzá. Ez az un. Gyémánt Szellem Szikra valóság, amit már az összes valóságérzékelésünk magtengelyébe beállva magforrás-középponti tengelyből termetünk. Tudom, hogy sokaknak ezek a fogalmak ismeretlenek, maximum érezhetitek egyelőre, vagy ha végig mentek azokon a hanganyagokon és struktúra kódjainkon, akkor meg is érthetitek. 

 

egyelőre ennyi állt össze ebből a részünkből:

 

(57) 2015.06.01. Noris(Sanat Kumara-myriel) -Ács Miklós Renum11: Gyémánt szellem szikra. .. Egy 3x-os negatív végtelen múlt van mögöttünk...

 

(68) Együtt-Egymásért kapcsolati kódok

 

(119) 1. Ács Miklós(144)-Shana (462) 2016.12.12. Korrekciós nap

 

(120) 2. Ács Miklós-Shana 2016.12.12. Korrekciós nap

 

(122) 2016.12.13. -Kivétel- Koncepció nap 302 Ács Miklós(Renum 11) Eredet szintű Kivételesség, így vétettek ki a mátrixból

 

(123) 2016.12.14. Végtelen Jóság 266 Koncepció nap Ács Miklós-Shana IDŐN KÍVÜLI LÉTEZÉS és ÁTÍRÁS PONTJA ahonnan átírjuk az alacsonyabb rendű linearitás vetítését

 

(152) 1. rész Fog-kódok Renum11-el kikódolása Noris Ács Miklós- Szellemi megértés a számok mögötti mentális fogalmi jelentésükről Shana-Mágikus Tűzfény Életbeindító impulzusával összeaódva

 

(153) 2. rész Fog-kódok Renum11-el kikódolása Noris Ács Miklós- Szellemi megértés a számok mögötti mentális fogalmi jelentésükről Shana-Mágikus Tűzfény Életbeindító impulzusával összeadódva